Alimente naturale - Alimente BIO

Alimentatia joaca un rol foarte important pentru sanatatea generala a organismului, motiv pentru care este important sa fie utilizate cele mai bune produse, cu o concentratie de substante toxice si ingrasaminte redusa cat mai mult. Produsele oferite de Planteco sunt obtinute in culturi ecologice bio, certificate, din ingrediente atent selectionate, astfel incat rezultatul final sa fie unul cu adevarat premium.

Fie ca este vorba despre condimente, ceaiuri sau miere si alte produse alimentare, toate provin de la companii recunoscute in intreaga lume pentru calitatea oferita si au certificare obtinuta de la autoritatile abilitate, care inspecteaza culturile ecologice.

Suntem ceea ce mancam, iar pentru un organism sanatos nutritia joaca un rol esential. Produsele ecologice sunt cultivate, recoltate si prelucrate in conditii clar reglementate, astfel incat rezultatul final sa fie cat mai pur din punct de vedere al compozitie si sa ofere un numar considerabil de beneficii organismului. Pentru ca sustinem un stil de viata sanatos, recomandam introducerea in alimentatie a fructelor, alimentelor bogate in fibre si procesate la un nivel scazut, si a legumelor.

*Vezi detaliile ofertei. Fiecare campanie are unele restricții. Prețurile, promoțiile și disponibilitatea pot varia.