Pulberi Eco

Condimentele, indulcitorii si ceaiurile pot fi gasite si sub forma de pulberi eco, obtinute prin metode specifice si avand certificarea unor produse bio de cea mai buna calitate. Pulberile sunt folosite in majoritatea cazurilor pentru prepararea anumitor produse alimentare si sunt ideale pentru aromatizarea anumitor alimente.

Pulberile precum matcha, cacao, scortisoara si alte produse similare pot fi folosite inclusiv pe post de condiment, pentru a da gust mancarii sau pentru a suplimenta dieta. In curele de detoxifiere, pulberile pot juca un rol esential si fac dietele mult mai usoare.

Deoarece toate produsele din magazinul Planteco, din categoria pulberi eco sunt obtinute din ingrediente atent selectionate si prelucrate conform normelor specifice impuse de institutiile abilitate, ele vin cu certificarea de produs ecologic, avand o concentratie redusa la 0 de substante chimice cu potential nociv pentru organism. Toate aceste produse sunt 100% naturale iar procesul de prelucrare a materiei prime este bazat pe tehnici care sa conserve in totalitate proprietatile acesteia.

*Vezi detaliile ofertei. Fiecare campanie are unele restricții. Prețurile, promoțiile și disponibilitatea pot varia.