Uleiuri esentiale DōTerra - Comanda Uleiuri esentiale naturale DōTerra

Fiecare detaliu al procesului de productie a uleiului esential este conceput pentru a atinge un singur scop: de a aduce uleiuri pure, sigure, de inalta calitate utilizatorilor DōTerra. DōTerra stie ca devotamentul responsabilitatii, eficacitatii si preciziei va conduce la producrea celor mai bune uleiuri esentiale care pot influenta cu adevarat viata familiilor de pretutindeni. Cu uleiuri esentiale de calitate, tu si familia ta puteti gasi solutii naturale la problemele de zi cu zi si va puteti bucura de o sanatate imbunatatita si de bunastare, realizand ca misiunea DōTerra schimba viata cu uleiuri esentiale pure.

Aplicarea Uleiurilor esentiale !

In curand vei afla ca exista sute de metode de utilizare a uleiurilor esentiale  DōTerra, inclusiv pentru relaxare, curatenie de uz casnic, gatit si multe altele. Fiecare ulei are cel putin una din cele trei metode de aplicare: Aromatic, Extern sau Intern.

Aromatic. Uleiul esential poate fi difuzat sau inhalat direct pentru o experienta aromatica stimulanta. Utilizarea uleiurilor aromatice poate ajuta la imbunatatirea starii de spirit si purificarea aerului de mirosuri nedorite.

Extern. Uleiul esential este usor absorbit de piele si poate fi aplicat in conditii de siguranta local, de unul singur, cu alte uleiuri de uz extern sau uleiuri de purtator.

Aditiv alimentar. Uleiul esential poate fi de asemenea utilizat pe plan intern pentru a sustine o varietate de beneficii pentru sanatate. Aceste uleiuri interne pot fi folosite ca suplimente alimentare prin plasarea lor in interiorul unui capsule vegetale sau adugarea lor in bauturi.

Uleiurile esentiale pure  DōTerra sunt foarte potente. Indiferent daca aplicati uleiurile extern, daca le consumati sau le folositi aromatic, amintiti-va ca un pic va tine mult.

Cand utilizati un ulei esential topic pentru prima data, este o idee buna sa diluati cu ulei purtator pentru a vedea cum reactioneaza uleiul cu pielea. Incepeti cu o picatura de ulei esential si cinci picaturi de Ulei de Cocos Fractionat. Puteti personaliza aceasta proportie odata cu timpul si experienta.

Unele uleiuri esentiale sunt foarte puternice si ar trebui intotdeauna diluate cu un caraus precum Uleiul de Cocos fractionat  DōTerra inainte de a le aplica la nivelul pielii. Aceste uleiuri includ: Cassia, Scortiosara, Cuisoare, Muscata, Lamaita, Oregano si Cimbru. Acestea sunt cunoscute sub numele de uleiuri fierbinti. Atunci cand incercati pentru prima data, luati in considerare un raport de dilutie de o picatura de ulei esential la 10 picaturi de ulei de Cocos Fractionat.

*Vezi detaliile ofertei. Fiecare campanie are unele restricții. Prețurile, promoțiile și disponibilitatea pot varia.