Descriere
Descriere Krill Oil Supreme Omega 3, 30 capsule, Herbagetica
KRILL Oil Supreme Omega 3 este un ulei pur, concentrat, extras exclusiv dintr-o specie de crustaceu specifică zonei Antarctice: Krill Antarctic (Euphausia superba) și reprezintă noua generație Omega-3 în promovarea sănătății inimii, creierului, ficatului, articulațiilor și a luptei împotriva colesterolului.
Proprietăți:
- scăderea nivelului colesterolului
- menținerea sănătății inimii
- protejarea ficatului
- susținerea sănătății articulare
- menținerea bunei funcționări a sistemului nervos
- creșterea longevității și vitalității organismului.
Contraindicații:
A nu se consuma de către femeile gravide și persoanele alergice la pește și crustacee.
Compoziție:
Ulei de krill cu 89 mg EPA și 41 mg DHA, 330 mg fosfolipide din care 283 mg fosfatidilcolină, 41 mg colină, 50 mcg Astaxantină; capsula – gelatină din pește, apă.
Uleiul de Krill este o sursă naturală, superioară de acizi grași Omega-3 EPA și DHA, fosfatidilcolină, colină și astaxantină. Această combinație este ceea ce diferențiază eficient uleiul de Krill de alte uleiuri de pește. În plus, concentrațiile ridicate și standardizate: EPA, DHA, colină și astaxantină fac din KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai concentrat și eficient Omega-3.
Krillul antarctic (Euphausia superba) trăiește în bancuri imense și se hrănește cu alge microscopice în apele înghețate ale Oceanului Sudic. Se hrănește cu alge marine care produc acizi grași omega-3 – acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), acumulând acești acizi grași în ouăle și în corpul lor. Astfel, acești acizi grași omega-3 pot fi extrași în ulei, purtând cu ei alte componente benefice, precum fosfolipidele, bilineurina și astaxantina. Această combinație puternică de elemente face uleiul de krill unic pe piața omega-3
Astaxantina este unul dintre cei mai puternici antioxidanți ce are capacitatatea de a combate acțiunea radicalilor liberi din organism. Astaxantina este unul dintre puținii antioxidanți care este asimilat de celulele creierului, astfel poate să protejeze împotriva bolii Alzheimer, Parkinson și a altor boli neurodegenerative. Astaxantina este cea responsabilă de culoarea roșie a uleiului și de păstrarea stabilității acizilor grași Omega-3.
Utilizare:
Se recomandă 3 capsule pe zi în tratament pentru scăderea colesterolului mărit. Fiind o sursă superioară de Omega 3 se recomandă o doză de 1-2 capsule pe zi. Administrarea se va face dimineața pe stomacul gol sau cu minim 30 de minute înainte de mesele principale.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.