Avem nevoie de acceptul tau!
PLANTECO.RO utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a-ti oferi functionalitatea magazinului online, pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru.

Te informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra in acestea si in activitatea curenta a planteco.ro cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 (GDPR) privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie.

Iti multumim pentru acest accept si iti reamintim ca iti poti schimba in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmand instructiunile din Politica de Cookie.

Politica de confidentialitate si Politica de cookies
Magazin Produse Naturiste
Urmareste-ne pe social media
Reducere!

Miere de Manuka KFactor 16 RAW 500g, Wedderspoon

Livrare prin curier rapid
16.98 RON la comenzi pana in 250 RON

LIVRARE GRATUITA LA COMENZI PESTE 250 RON

340,20 lei (-15%)289,17 leiPretul include TVA

Comandă rapidă cu numărul de telefon:
SKU: WED04

Descriere

Descriere Miere de Manuka KFactor 16 RAW 500g, Wedderspoon

Acest tip de miere este bogata nu numai in ceea ce priveste gustul, dar contine si zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural. Intotdeauna RAW, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic. Unul dintre cele mai bine vandute sortimente de Miere de Manuka, isi va gasi rapid intrebuntari in casa ta, atat pentru tratamente cat si in alimentatia zilnica.
Mierea de Manuka KFactor 16 contine minim 75% cantitate de granule de polen Manuka,  efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii.
Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii)
KFactor 16 indica faptul ca aceasta miere contine minim 75% concentratie de polen specific florii manuka.
Beneficiile mierii de Manuka:

Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar in Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicaieri altundeva in lume) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un pret mai ridicat decat mierea normala.
Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale.
Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten.
Iata cateva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka:

Imunitate
dureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, grija si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte

Sistem digestiv
aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali

Afectiuni bacteriene
acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii – halena

Ingrijire externa
eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului

Ingrediente:
100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizata.
Ambalat in borcan ermetic, fara BPA.
Precautii:
Nu este recomandata copiilor sub 12 luni.
Nu este nevoie sa o pastrati la frigider.
Tara de origine: Noua Zeelenda

Ce inseamna sistemul Kfactor Wedderspoon?

Brandul Wedderspoon se angajeaza sa ofere cea mai inalta calitate si puritate a Mierii de Manuka.
Pentru a identifica si a masura proprietatile complexe care se gasesc in Mierea de Manuka , Wedderspoon a creat KFactor ™ , un sistem de autentificare holistica etapiza, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere speciala.
Sistemul Kfactor indeplineste reglementarile evaluarii Mierii de Manuka, puteti citi aici scrisoarea de certificare.
Totodata, sistemul Kfactor va defini in mod aditional proprietatile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka.
Brandul Wedderspoon finanteaza cercetarea imagistica prin rezonanta magnetica nucleara (RMN). Aceasta tehnologie extrem de sensibila va masura nu numai substantele recunoscute, dar, de asemenea, incearca sa identifice substante aditionale prezente doar in Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal si alti factori cheie pe care speram sa ii identificam folosind tehnologia unica RMN.
Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon
Sistemul nostru de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mieri de Manuka ( si ale tuturor celelalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda). Aici puteti vedea scrisoarea de aprobare.
Brandul Wedderspoon se ocupa cu mandrie de aprovizionarea, ambalarea si etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATA
Mierea Raw este pur si simplu miere care a fost usor filtrata si foarte putin incalzita pentru a avea consistenta cremoasa, fara pasteurizare, si contine in mod natural polenul de albine, ceara de albine si propolis.
Spre deosebire de mierea pasteurizata, mierea noastra raw contine in mod natural si enzime vii – si fiecare borcan este urmarit pana la apicultorul specialist din Noua Zeelanda .
Aici, la Wedderspoon, noi credem in furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere noastra este intotdeauna pastrata in starea sa naturala , cruda si nepasteurizata.
Beneficii nutritionale

Nectarul in sine este compus in principal din zaharoza si apa . Albinele adauga enzime cunoscute sub denumirea de invertaza care creeaza compusi chimici suplimentari, transformand zaharoza in fructoza si glucoza, evaporand apoi apa, astfel incat produsele rezultate vor deveni rezistente.
Mierea este o sursa de carbohidrati .
Timp de milioane de ani, albinele si florile au lucrat impreuna pentru a crea nenumarate combinatiinaturale, aromate si sanatoase de miere. Nectarul din fiecare floare si copac contribuie la propria sa paleta de gusturi si enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei , triburile Maori din Noua Zeelanda , care au descoperit pentru prima data Manuka, s-au bucurat de aceasta floare pentru nenumaratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), aceasta miere provine din florile rare si frumoase ale arborelui Manuka . Mierea de Manuka din Noua Zeelanda este cu adevarat o minune a naturii . Este considerata una dintre cele mai nutritive alimente din lume , continand zaharuri complexe , enzime vii si alti compusi care apar in mod natural si este consumata zilnic de foarte multi oameni.
Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decat zaharul de masa. Acest lucru inseamna pur si simplu ca zaharul din miere este absorbit in fluxul sanguin treptat.

Sistemul de notare PFUND Color Standard
Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a masura gradat nuanta mierii, pentru a te asigura ca mierea pe care o primesti este consistent . Aceasta te asigura ca Mierea de Manuka Wedderspoon este consistenta si de incredere.
Determinarea nuantei de culoare pe scara Pfund este masurata printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat masoara lungimile de unda ale luminii, exprimata in milimetri, care pot trece prin miere .
Exista sapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR

Informații suplimentare

Totul despre gramaje, ambaje, producator, etc.

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere de Manuka KFactor 16 RAW 500g, Wedderspoon”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newslettersi primesti un voucher de 5% reducere
Copyright SC PLANTECO GRAND SRL @ 2020 / Reg Com. J23/3003/2017, CUI: 37777970, Capital Social 200RON
Adresa: Str. Sperantei Nr. 15, et. 1, Bragadiru, Ilfov.