Avem nevoie de acceptul tau!
PLANTECO.RO utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a-ti oferi functionalitatea magazinului online, pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru.

Te informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra in acestea si in activitatea curenta a planteco.ro cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 (GDPR) privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie.

Iti multumim pentru acest accept si iti reamintim ca iti poti schimba in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmand instructiunile din Politica de Cookie.

Politica de confidentialitate si Politica de cookies
Magazin Produse Naturiste
Urmareste-ne pe social media
Reducere!

Oțet Adipstop, 250ml, Nera Plant

Livrare prin curier rapid
16.98 RON la comenzi pana in 250 RON

LIVRARE GRATUITA LA COMENZI PESTE 250 RON

25,50 lei (-10%)22,95 leiPretul include TVA

Stoc epuizat

Afla cand va reveni produsul in stoc

Numar de telefon:

Numarul de telefon trebuie sa fie de forma 0720111222 fara prefixul tarii. Veti primi un SMS cand produsul va reveni in stoc. Va garantam ca numarul dvs. de telefon nu va ajunge la alte parti terte si va fi folosit strict pentru instiintarea dvs. privind stocurile noastre.

Descriere

Descriere Oțet Adipstop, 250ml, Nera Plant

Accelerează arderea grăsimilor.

Proprietati:

  • Stimulează scăderea greutății corporale.
  • Susţine reglarea tranzitului intestinal.
  • Favorizează eliminarea toxinelor.

Recomandat pentru:

  • Metabolism leneș
  • Constipaţie
  • Obezitate, celulită

Compozitie:

27% mere mature sănătoase (Malus domestica), 2% flori de Gălbenele (Calendula officinalis), 2% părți aeriene de Senna (Cassia angustifolia), 1,5% părți aeriene și rădăcină de Păpădie (Taraxacum officinale), 1,5% flori de Soc (Sambucus nigra), 1% Ardei iute (Capsicum spp.), 1% părți aeriene de Cicoare (Cichorium intybus), 1% părți aeriene de Urzică (Urtica dioica); 0,5% drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae); în bază de apă și îndulcitori: miere de albine, zahăr brun invertit.

Fructele de măr conţin substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare normală (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Merele sunt şi o importantă sursă de potasiu, care încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase.

Florile de Gălbenele reglează funcția biliară, prin principiile amare având o acțiune hipolipemiantă, coleretică. Se recomandă în tratamentul colecistitelor, dischineziei biliare atone și hipotone, precum și în creșterea secreției de bilă a celulelor hepatice.

Senna are proprietăţi detoxifiante, purificatoare, vermifuge la nivel intestinal, laxative şi purgative. Indicaţia principală este în caz de constipaţie (acută sau cronică), unde acţionează prin stimularea directă a peristaltismului intestinal, iritarea mucoasei intestinale şi diminuarea consistenţei scaunelor (prin scăderea absorbţiei apei şi electroliţilor şi stimularea eliminării sodiului şi apei în lumenul intestinal).

Utilizarea Păpădiei are o veche şi lungă tradiţie, fiind folosită în numeroase sisteme de medicină tradiţională. În medicina tradiţională românească are multiple recomandări: tonic amar şi general, diuretic depurativ (cu eliminare masivă de colesterol), eupeptic,  hipocolesterolemiant, decongestiv, normalizează circulaţia sangvină, tonifiant al pielii etc. Se utilizează ca adjuvant în boli ce implică un dezechilibru glandular: obezitate, afecţiuni hepato-biliare (măreşte secreţia biliară, combate constipaţia survenită în urma unor disfuncţii hepatice). Prin diureza pe care o produce ajută la eliminarea toxinelor din organism şi, indirect, în eczeme şi alte boli de piele, în gută, reumatism şi ateroscleroză. Frunzele proaspete de primăvară, remineralizante şi detoxifiante, se folosesc în salate sau preparate culinare.

Socul este apreciat ca remediu natural datorită proprietăţilor terapeutice ale tuturor părţilor componente ale acestui arbust: frunzele (acţiune laxativă), florile (diuretice, sudorifice), fructele (vitaminizante, antinevralgice), scoarţa (foarte bogata in substante diuretice). Având proprietăţi laxative şi ajutând la eliminarea apei din ţesuturi, inhibând apetitul alimentar (pe termen lung), se foloseşte ca medicament natural în obezitate. Pentru aceleaşi motive se recomandă în constipaţiile de natură nervoasă.

Comisia Europeană menţionează efectele florilor de Soc ca diaforetice şi diuretice, datorită conţinutului în flavonoide şi acizilor fenolici – validând astfel utilizările tradiţionale.

Cultivat acum în întreaga lume, Ardeiul iute reprezintă un stimulent și un antiseptic ce conține o mare cantitate de vitamina C și beta-caroten. Poate regulariza curgerea sângelui și poate întări inima, arterele și nervii. Conține, de asemenea, vitaminele K si B6, potasiu, fibre alimentare, tiamina, riboflavina, niacina, acid folic, fier, magneziu și fosfor.

Ardeiul iute determină arderea rapidă a grăsimilor din corp. Prin utilizarea sa în mâncărurile care, astfel, devin condimentate, caloriile în plus sunt arse. Pentru persoanele care suferă de astm, bronșite cronice, sinuzite sau congestii datorate răcelii sau gripei, este util consumul ardeiului iute întrucât acesta acționează ca un expectorant.

Ardeiul iute este recunoscut și pentru alte avantaje, precum acela că are efect coagulant, îmbunătățește memoria, previne atacurile cardiace, face bine corzilor vocale, elimină starea de oboseală, are efect antiinflamator. Contrar anumitor păreri, ardeiul iute nu produce ulcer, nici hemoroizi.

Cicoarea este folosită ca tonic amar şi colagog. Principiile active, inulina și cicorina, colina, taninul, acidul cicoric, protide, minerale şi vitamine – se găsesc în concentraţii mari mai ales în rădăcină. Cercetările arată că inulina din Cicoare reduce mult riscul de apariţie al cancerului intestinal. Inulina și cicorina sporesc secreţia de bilă şi de sucuri gastrice, îmbunătăţind digestia şi eliminând probleme cum ar fi balonarea, inapetenţa, atonia gastrică. Taninul are proprietăţi astringente, dezinfectante, detoxifiante şi uşor antibiotice. Cicoarea stimulează, de asemenea, funcţia hepatică şi ajută la absorbţia calciului şi a altor minerale în organism. Datorită tuturor acestor efecte, Cicoarea este indicată în afecţiuni precum: hepatite, septicemii, enterocolite, paraziţi intestinali sau hemoroizi.

Cicoarea stimulează, dar şi inhibă, pofta de mâncare. Tandemul de acţiune tonic aperitiv – anorexigen poate fi valorificat, într-un sens sau în altul, în funcţie de  metoda de administrare. Dacă se apelează la preparate pe bază de Cicoare înainte de mese, atunci apetitul va creşte, iar dacă aceste preparate se iau în timpul meselor, efectul va fi contrar (va diminua apetitul). De aceea Cicoarea se dovedeşte utilă atât în cazul în care se constată că pofta de mâncare este scăzută, cât şi atunci când apetitul este exagerat. Acţiunea anorexigenă a preparatelor obţinute din rădăcina de Cicoare este superioară extractelor obţinute din părţile aeriene ale plantei. Prin faptul că sunt anorexigene şi laxative, rădăcinile de Cicoare sunt indicate în obezitate.

Urzica este bogată în clorofilă şi săruri minerale, îndeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu; conţine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere), precum şi alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu acţiune antihemoragica), PP, complexul B şi provitamina A (beta-caroten).

Preparatele pe bază de Urzică au proprietăţi antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (în curăţarea sângelui de toxine), de activare a circulaţiei sângelui, vasoconstrictoare şi fluidizante al sângelui, hepatoprotectoare, antimicrobiene și diuretice.

Drojdia de bere mărește rezistenţa la oboseală, favorizând travaliul muscular, şi ușurează eliminarea de toxine şi deșeuri metabolice. În procesul obţinerii oţetului de mere, este elementul care favorizează fermentaţia.

Mierea de albine conține minerale, vitamine și enzime care o fac un puternic energizant natural.

Zahărul brun invertit conservă produsul, fiind elementul necesar fermentaţiei alcoolice, prima etapă în obţinerea oţetului.

Utilizare:

Intern:

Adulți: 1 lingură de 3 ori pe zi, în timpul meselor, diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.

Copii între 1-3 ani: 1/2 linguriță de 3 ori pe zi.

Copii peste 3 ani: 1 linguriță de 3 ori pe zi.

Cura durează 3-4 săptămâni și poate fi reluată după o pauză de 10 zile.

Produsul se poate consuma în salate și mâncăruri, după gust, sau diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.

Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la oricare dintre ingredientele produsului.

În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.

Concentraţie acetică: minimum 50g/1000ml

Informații suplimentare

Totul despre gramaje, ambaje, producator, etc.

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oțet Adipstop, 250ml, Nera Plant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newslettersi primesti un voucher de 5% reducere
Copyright SC PLANTECO GRAND SRL @ 2020 / Reg Com. J23/3003/2017, CUI: 37777970, Capital Social 200RON
Adresa: Str. Sperantei Nr. 15, et. 1, Bragadiru, Ilfov.